وابستگی اقتصاد به نفت یکی از مشکلات اساسی اقتصاد ایران عزیز بوده است که همواره در برنامه های توسعه کشور برای رهایی از این مهم سیاست ها و راهکارهای مختلفی در نظر گرفته شده که توسعه صادرات غیرنفتی ، توجه بخصوص به بخش کشاورزی یکی از این موارد است. افزایش تولید و رشد اقتصادی به معنای ایجاد فرصت های بیشتر و بهتر برای شکوفایی اقتصادی و ورود به عرصه های جدید است. رشد اقتصادی زمانی می تواند به حداکثر میزان خود میرسد که تولیدات داخل قدرت حضور در بازارهای خارج و صادرات به دیگر کشورها را داشته باشند .
بخش كشاورزي موتور محركه بسياري از صنايع كوچك و بزرگ است و این امر بیانگر اهمیت مقوله صادرات صنایع کشاورزی به مثابه نيروي مولد براي توسعه پايدار اقتصادي و اشتغال زایی است . در راستاي اجراي سياستهاي اصل 44 مي توان با جهت دهی سرمايهگذاري در بخش كشاورزي با دیدگاه تولید محصولات صادرات محور با مشاركتهاي زودبازده ميان بخشهاي تعاوني و خصوصي زمینه را برای جهش های جدی در امر صادرات محصولات کشاورزی فراهم آورد .
نکته قابل توجه در دستیابی به اهداف صادراتی در بخش کشاورزی ، نیازمندی به توجه جدی به توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی است چراکه بسياري از محصولات کشاورزي داراي زمان توليد و مصرف متفاوتي هستند . توجه به صنایع تبدیلی و بسته بندی شایسته ، است که زمینه ساز ،، تداوم حضور،، در بازار کشورهای هدف شده و امکان صادرات آن محصولات در تمامی سال را فراهم میکند .
توسعه صادرات محصولات کشاورزي ( در اشکال مختلف کمي و کيفي ) مي تواند علاوه بر کمک به توسعه مناطق روستايي کشور، کاهش فقر و محروميت را بدنبال داشته و محرکي اساسي در فرآيند پیشرفت و توسعه همه جانبه اقتصاد کشور محسوب میگردد.
مبادرت به تحقيق و بررسي پيرامون عواملي که به نوعي عرضه صادرات محصولات کشاورزي را افزايش مي دهد، ضرورتي اساسي در سياست هاي اقتصادي کشور محسوب مي شود . در اين عرصه گروه مدیریت صادرات TPA ميتواند با فراهم کردن بستر مناسب برای تحقق اين سياست ها با توجه به فناوري هاي روز و ذائقه بازارهای صادراتی ، سياست گذاري هاي مدون ، را براي سرمايه گذاران بخش های تعاوني و خصوصي مهیا نماید . اگر علاقه مند به پلانهای تجاری صادراتی در بخش محصولات کشاورزی هستید ، لطفا با کارشناسان ما در ارتباط باشید .