حضور موفق یک شرکت تولیدی در بازارهای خارجی ، مستلزم توانایی آن شرکت در تنظیم تفاهم نامه و قراردادی است که تمام موارد خاص در تجارت بینالملل را پوشش دهد.تفاوت در زبان، فرهنگ و الزامات قانونی متفاوت از موارد قابل توجه در تنظیم تفاهم نامه ها است که استفاده صحیح از آن ، میتواند تاثیرقابل توجهی در تداوم روابط تجاری بینالمللی داشته باشد .
قراردادها میتوانند تمام جنبههای تجارت بینالملل را پوشش دهند که برخی از متداولترین آنها به ترتیب زیر است:
- - قرارداد فروش کالا و خدمات بینالمللی
- - قرارداد توزیع و عرضه بینالمللی
- - قرارداد نمایندگی فروش بینالمللی
- - قراردادهای تضمین حقوق و مالکیت معنوی
- - قرارداد تولید مشترک محصول بینالمللی
- - قرارداد اتحاد استراتژیک بینالمللی
- - قرارداد انتقال حق امتیاز بینالمللی
معاملات تجاری بینالمللی در قالب یک قرارداد بینالملل توضیح داده شده است که حاوی هدف(ها) و تعهدات هر یک از طرفین درگیر و شرایط حاکم بر معاملات است.
هر قرارداد تجاری بینالمللی شامل بخش های متعددی است که در ادامه بصورت تیتر وار به برخی از آنها اشاره شده است . طرفین قرارداد و وظایف هر طرف ، کالا و یا خدمات مورد معامله ، ناحیه جغرافیایی حاکم بر قرارداد ، زبان قرارداد ها ( که ممکن قراردی بصورت تک زبانه یا چند زبانه باشد ) ، نوع ارز مورد توافق جهت پرداختی ها ، مالکیت معنوی ناشی از اجرای قرارداد ، نحوه حسابرسی ها و ناظر بر انها ، مدت زمان اعتبار قراداد ( که زمان شروع و پایان از الزامات مذکور میباشد ) ، روش های حل دعاوی و اختلافات و محل داردسی و قوانین حاکم بران از دیگر مواردی هستند که بخش های مختلف یک قرارداد را تشکیل میدهند .
گروه متخصص TPA ، با تجربه و آگاهی پیشین از حقوق بین الملل وقوانین تجاری مرسوم جهانی و قواعد حقوقی حاکم بر آنها تفاهم نامه های دو یا چند جانبه را تنظیم و ارائه مینماید و با شخصیسازی قراردادها، متناسب با نیازهای صادرکنندگان ، اعتماد در روابط تجاری جهانی را برای خریداران کالاهای صادراتی ایرانی فراهم می آورند .
همکاری با گروه TPA، گامی مطمئن به سوی حضور حرفه ای شمادر عرصه قراردادها و تفاهم نامه های تجاری ست . در صورت تمایل به اطلاعات تکمیلی ، لطفا با ما در تماس باشید.