خریدار با استفاده از خدمات شرکت بازرسی، میتواند در هنگام تولید، بستهبندی، تحویل کالا به حملکننده، یا در هر مرحله دیگری، بر فرآیند و کیفیت کالا نظارت داشته باشد. بسته به زمانی که بازرسی انجام میشود، گواهینامه بازرسی کالا توسط شرکت بازرسی با نام بخصوصی صادر میشود. در هر مرحله، خریدار یا فروشنده میتوانند از خدمات شرکت بازرسی استفاده کرده و در نهایت، گواهینامه بازرسی کالا را دریافت کنند.
سایر اسناد و گواهینامهها
برای انجام تشریفات گمرکی گاها ارائه اسناد و مدارک دیگری نیز ضروری است که تهیه آنها به عهده صادرکننده و یا سایر ارگان های ذیربط می باشد. در ادامه، به برخی از این اسناد و گواهینامهها اشاره شده است:
۱. اظهارنامه تولیدکننده (MD) و اظهارنامه عرضهکننده (SD):
این گواهیها از طرف تولیدکننده صادر میشوند و بهمنظور تطابق کالا با استانداردهای مشخص تهیه میشوند. در این گواهیها که به اختصار MD و SD نیز نامیده میشوند، به شماره فاکتور تجاری اشاره میشود.
۲. گواهی مبدا: (COO)
این سند توسط اتاق بازرگانی صادر میشود و محل تولید کالا را مشخص میکند.
۳. گواهی انطباق مجوز ترخیص (COC):
این گواهی از طرف ادارات استاندارد صادر میشود و مطابقت کالای وارد شده با استاندارد است را تأیید میکند. با دریافت این گواهی، برای کالای وارداتی دیگر نیازی به انجام آزمایشات و نمونهبرداری نیست.
4. گواهی ثبت کالا (COR):
این گواهی توسط سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران صادر میشود و برای کالاهایی که بهطور مداوم به ایران صادر میشود، مورد استفاده قرار میگیرد.
5. برگه نتایج آزمون:
در این سند نتایج آزمون کالا به همراه جزئیات آزمایشها ثبت میشود که معمولا توسط آزمایشگاه های مرجع صادر می شود.
بیمه نامه های صادراتی:
از یک سو با توجه به مسئولیت ارسال کالا تا گمرک مقصد، که عمدتا صادرکننده گان ایرانی مجبور به پذیرش آن هستند، از سوی دیگر به دلیل محدودیتهای تحریمی ، امکان صدور بیمه نامه های بین المللی نیست ، گروه مدیریت صادرات TPA با ارائه راهکار های جایگزین و راهبرد های صادراتی ، این ریسک ها را برای شما به حداقل می رساند.
برای دسترسی به اطلاعات بیشتر در این زمینه ، لطفاً با ما در ارتباط باشید.